En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Ekseri yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, buhran anlarında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının elden çatı dışına açılması gerekir.

Olası yangın veya herhangi bir korku yerinde binayı kısa sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları örgülmaktadır.

Bir yangın hâlinde veya rastgele bir acil durumda, kullanıcıların sakimlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan vazgeçmek zorunda kalmaksızın bir çıkışa yahut çıkışlara elden erişmeleri için vacip tedbirler karşıır.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik anında kapının kolaylıkla açılması ciğerin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın baplarında müstacel durumlarda dâhilen hariçarı essah faaliyet sözcük konusu başüstüneğu için, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve lafız konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Ekseri metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın merdiveni kapıları yangın simultane hızlı bir şekilde tahliyeyi sağlamlayarak, yangına dayanımı sayesinde yangının yayılmasını geciktiren veya kırıcı özel kapılardır.

Sahanlığın en azca oylumluliği ve uzunluğu, merdivenin oylumluliğinden azca olamaz. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Yangın bapsı fiyatları fevkda nüshalan tüm değmedarımaişetkenlere bentlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, Yangın Merdiveni Kapısı 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page