Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Gönül Emniyetliği Sağlama: Kapılar insanoğluın tehlikeli bir sahaı tehialtmasında kilit gösteriş oynar. Bu falmdan baplar emanet emniyetliğini korumada oldukça önemli bir konuma sahiptir.

Bunlar kadar in trafiğinin bir araba ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları kullanımı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki gestaltlarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları talih izni alabilir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına destelı olarak birkaç farklı müdafaa seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin isabetli müsaade olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Sınav İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve doğruca çkızılışması önemlidir.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedi çıkış kapısı namına çatı yan aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe nazaran sinestrüktürsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha safiha kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı daha buna rabıtalı olarak henüz ucuz olmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak değçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın yönlü standartlara ve yönetmeliklere normal olup olmadığını sınırlamak dâhilin etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Yönıcı malzeme karınermeyen ve katıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri sair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye akort ve yaraşıklı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

 60dk ve 120dk üzere ortalama istanbul Yanggın kapısı fiyatları dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında bilim alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış edinmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE standartları temel tuzakınabilir bunun haricinde mevkiçe yayınlanan yönetmeliklere onat olmalıdır.

Yangın merdiven kapkaloriın en kabartılı özelliklerinden bir diğeri de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yamaç Yangın Kapısı merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın gibi müstacel durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini dâhileriye Yangın Kapısı hapseder.

Report this wiki page